Moritz arriba al Maresme amb la celebració del Ral·li Barcelona – Arenys de Munt de cotxes clàssics populars | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/10/2011

 El proper 15 d’octubre la cervesera celebra el seu 11è ral•li a una població catalana amb una concentració de cotxes fabricats abans del 1986  i un aperitiu popular.


Cerveses Moritz celebra l’arribada al Maresme celebrant el Ral·li Barcelona-Arenys de Munt i oferint un aperitiu popular als habitants de la vila i pobles veïns, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.
Més d’un centenar de cotxes clàssics, que inclourà alguns dels mítics Seat 600 de la flota comercial de Moritz, arribaran a Arenys de Munt aquest dissabte. I és que la cervesera amb la col·laboració de l’Antic Car Club de Catalunya, celebra una nova edició de l’aperitiu popular després del naixement de la iniciativa de la cervesera catalana al 2007, o que amb aquest ja suma 11 ral·lis.
Aquesta concentració arribarà dissabte a Arenys de Munt cap a les 12.30 aproximadament.  Un cop arribin els cotxes a la ciutat, s’estacionaran a la Riera alhora que s’oferirà a tots els ciutadans l’aperitiu  popular a la Plaça de l’Església. 
Aquest aperitiu s’oferirà a un preu simbòlic d’un euro on els assistents podran adquirir una beguda, cervesa Moritz o aigua, patates fregides i olives.
La distribuïdora en exclusiva de Cerveses Moritz a la comarca del Maresme és Aral, situada a la població d’Arenys de Munt, raó per la qual s’ha escollit aquesta vila per fer el primer ral·li Moritz a la comarca del Maresme.
 
Més informació:
www.facebook.com/MoritzBarcelona
www.twitter.com/MoritzBarcelona

Deixa un comentari