Publicat el 13/10/2016

 

 

Un home va morir el passat diumenge al vespre a Vilassar de Mar, arrossegat dins del seu cotxe per l´aiguat. Creuava la riera quan el vehicle, de marca Hyundai, va quedar encastat sota el pont de la carretera de Cabrils i  el conductor va quedar atrapat entre el cotxe i un mur. Segons també va informar l´Agència Catalana de Notícies,  el cos el van trobar a uns metres del cotxe. 

Pel que fa als aiguats, localitats com Vilassar de Mar i Cabrils van superar els 200 l/m2 de pluja en només 4 hores, provocant espectaculars baixades de rieres i torrents i un caos logístic.

Pel que fa a l’impacte de la tempesta,  entre les 11 de la nit i les 7 del matí, els Bombers van atendre 39 incidències causades per les pluges i el telèfon d´emergències 112 va rebre 911 trucades, 766 del Maresme, on va fer prevaldre els seus efectes  un dels aiguats més forts de les últimes dècades. 

Només a Cabrils es van s´han arribat a acumular 220 l/m en menys de 4 hores, 130 dels quals en només una hora, entre les 6 i les 7 del vespre.I a Vilassar de Mar, 204.

Entre els greus efectes de la forta pluja, rieres i barrancs es van omplir d’aigua, arrossegant tot el que es trobava pel davant, com cotxes i contenidors, alguns fins al mar. També es van omplir d’aigua molts baixos i garatges, es va haver de tallar la  N-II entre Vilassar de Mar i el Masnou i la C-31 a Montgat, en sentit Barcelona, així com el servei de Rodalies entre el Masnou i Mataró. També hi va haver problemes de subministrament elèctric a Premià de Dalt.

Per la seva banda, a Vilassar de Mar, l’Ajuntament ha expressat el seu sentit condol per l´home mort al municipi durant els forts aiguats que diumenge al vespre van caure al Maresme i vol fer arribar el seu suport a família i amics.

D’altra banda, amb motiu de les pluges, l´alumnat de la Bressoleta del carrer Montevideo, ha hagut d´anar al centre de l´avinguda Eduard Ferrés.

Deixa un comentari