Publicat el 17/07/2017

Director general del Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona (TEB) i impulsor dels Special Olympics, va rebre l’any 2012 la Creu Sant Jordi de la Generalitat

Ha mort als 63 anys Francesc Martínez de Foix i Llorens, director general del Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona (TEB), fundador i president, fins aquest mes de març, de la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitat (ACELL) i un dels impulsors dels Special Olympics a Catalunya i l’estat espanyol. Martínez de Foix no ha pogut superar les seqüeles de l’ictus que va patir fa un mes i mig i ha mort aquest diumenge segons ha informat en un comunicat el TEB.
La seva llarga trajectòria i compromís a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a través del cooperativisme i l’economia social el van fer mereixedor de la Creu de Sant Jordi que li va atorgar la Generalitat al 2012.

La vetlla per a Francesc Martínez de Foix i Llorens serà aquest dilluns dia 17 de juliol a partir de les 12 del migdia al Tanatori de les Corts, i la cerimònia de comiat se celebrarà dimarts 18 de juliol a un quart de deu del matí al mateix Tanatori.
Els amics i companys del Grup Cooperatiu TEB, ACELL, Special Olympics Catalunya, Federació de Cooperatives de Treball, Dincat i DKV Integralia li faran un acte record-homenatge al setembre.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari