Publicat el 10/01/2018

Els bombers han rescatat un nadó i tres adults més arran del foc

Una dona d’uns 80 anys ha mort aquest dimecres al migdia en un incendi d’un pis a Vilassar de Mar (Maresme), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s’ha produït poc abans de tres quarts d’una del migdia en un primer pis d’un edifici amb planta baixa i tres pisos més situat al carrer Santa Gemma, número 31. L’incendi, que ha quedat controlat poc després de dos quarts de dues, ha cremat el menjador i la resta del pis ha quedat afectat per la temperatura i pel fum, que ha afectat també l’escala comunitària. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que també han hagut de rescatar un nadó i tres adults, un dels quals es trobava al terrat de l’edifici.

A més dels Bombers, també s’ha mobilitzat una ambulància del SEM, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i un tècnic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que ha descartat l’afectació estructural de l’edifici.

Actualització dels fets segons l’Ajuntament de Vilassar de Mar:

Ampliació 14.40 h: L’aparellador de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha confirmat que no hi ha danys estructurals a l’edifici.

Ampliació 14.55 h: Els veïns de l’edifici afectat no podran passar la nit a casa seva per la intensa olor a fum a l’immoble. La majoria de veïns passaran la nit a casa de familiars, excepte una família que serà ubicada en un hotel del poble.

Ampliació 15.30 h: Es descarta que el gas hagi provocat l’incendi.

Ampliació 18.10 h: l’edifici afectat ha estat precintat per la Policia Local fins que es recuperin les condicions per tornar-hi a accedir.

Última Hora: Els veïns del bloc de pisos afectat per l’incendi d’ahir al migdia ja poden tornar a les seves cases. Aquesta tarda, després que s’ha netejat i s’han recuperat les condicions d’habitabilitat, els veïns i veïnes de la finca afectada per l’incendi d’ahir al migdia al carrer Santa Gemma, 31, ja poden tornar a les seves cases, a excepció del pis incendiat i el pis de sobre, que ha quedat afectat.
Des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar mostrem el més sentit condol per la pèrdua d’una veïna del poble, víctima de l’incendi del seu pis per causes que encara es desconeixen. Des de l’Ajuntament lamentem els fets i ens posem a disposició de la família per a tot el que calgui.
D’altra banda, també agraïm la ràpida actuació dels cossos d’emergència  -Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Servei d’Emergències Mèdiques-  que van minimitzar els danys que l’incendi podia haver provocat. Així mateix, agrair la ràpida disposició del personal del CAP Dr. Masriera, dels serveis tècnics municipals, serveis socials i de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

ACN Vilassar de Mar

Foto: Ajuntament Vilassar de Mar

Deixa un comentari