Mor Antoni Borràs, un referent de la vida social i cultural de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/11/2011

Antoni Borràs i Micola va morir dimarts 15 de novembre, a l´edat de 76 anys. Llavaneres ha acomidat tot un referent de la vida social i cultural del poble. Va ser, entre d´altres, Jutge de Pau, president del Casal de la Gent Gran i membre del Patronat Local de la Vellesa.
Antoni Borràs va néixer a Llavaneres el 19 d´agost de 1935. El seu avi havia arribat al municipi, des de Menorca, a treballar com a secretari de l´Ajuntament i va decidir establir-se a la població. Estava casat i tenia dos fills i quatre néts. Fins al moment de jubilar-se es va encarregar de l´empresa familiar de fontaneria i electricitat que el seu pare havia fundat al poble i que després va passar a mans del seu fill petit. Va ser 25 anys jutge de pau suplent i 12 de titular, fins el 2006.
El gener de 2009 es va acomiadar com a president del Casal de la Gent Gran, després de set anys al capdavant de l´entitat. Borràs, a més, havia ajudat a fundar el Casal de Llavaneres, va formar part dels inicis de l´organització de la Cavalcada de Reis i, durant molt de temps, va col·laborar amb les activitats de la parròquia… La seva vida va estar dedicada a la família i a la vida social i cultural del poble. Era una persona molt afable i molt respectada i estimada.
L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol fer arribar el condol a la família i als amics d´Antoni Borràs. Amb la seva marxa, Llavaneres perd també una part de la seva història com a poble

Deixa un comentari