Mor Alfredo Arenas, l´antic encarregat de la brigada municipal de Llavaneres. Va treballar durant 21 anys a l´Ajuntament | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/03/2012

Alfredo Arenas Vilà va morir dimarts 13 de març, als 76 anys d´edat.  Va treballar a l´Ajuntament de Llavaneres durant 21 anys, com a cap de la brigada, des del 10 de gener de 1979 fins a la seva jubilació, el juny del 2000. El funeral de comiat se celebrarà avui, 14 de març, a les 16.30 hores, a l´església parroquial de Sant Andreu.
Nascut el 16 de juny de 1935 a Llavaneres, l´Alfredo ha estat un llavanerenc molt vinculat a la vida social i cultural del poble. La seva feina, com a cap de la brigada, el feia estar sempre a peu del canó, organitzant les festes majors, ajudant en la cavalcada de Reis i col·laborant amb totes les entitats de la vila. Els seus familiars, amics i els seus companys de consistori el recorden com una persona molt treballadora, molt dinàmica, i enyoren el seu bon humor.
Era vidu des de feia 29 anys, tenia dues filles i cinc néts, quatre noies i un noi. Des de la seva jubilació, a l´Alfredo se´l podia trobar a diari pel centre del poble i riera amunt, riera avall. Al matí, prenent el sol i conversant amb els amics, també jubilats, als bancs de davant de l´ajuntament, que popularment es coneixen com el Parlament de Llavaneres, i a la tarda, al parc de Can Matas. Sempre, equipat amb el seu bastó i la seva boina. Voltava per totes les obres municipals, i tot i estar jubilat, passava l´informe amb les incidències als seus antics companys dels serveis tècnics.
Des de l´Ajuntament de Llavaneres es vol fer arribar el condol als seus familiars i amics

Deixa un comentari