Publicat el 07/11/2014

L’obra està dirigida per Roger Peña, el seu fill, i interpretada també pel seu net, Aleix Peña.
Es tracta d’una representació teatral de caràcter familiar amb la que “la Carulla” diu adéu als escenaris. Per si sola l´obra ja tindria ganxo, la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més a més aquesta àvia és la Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop. L’obra brinda al públic una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una comèdia doblement familiar on hi trobarem la Carulla més propera als personatges que l’han fet tan popular i estimada.
Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. Les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla ens regalen l’homenatge més sincer a la matriarca.
Als seus 83 anys, Montserrat Carulla és una de les actrius més admirades de l´escenografia catalana i està en plena forma, física i interpretativa. Els treballs d´aquesta gran senyora del teatre, cinema i televisió catalanes són una llarga llista d´obres des que va començar la seva carrera artística al Teatre Romea de Barcelona, fa cinquanta anys.
La cita a Premià de Dalt
Lloc:
Sant Jaume, Riera de Premià, 147 Tel. 93 751 69 10, de Dll  a Dv de 18,30 a 20,30 h
Dia: dissabte 29 de novembre
Hora: a 2/4 de 10 de la nit (21:30h).
Peu: l´entrada a 15 euros.

Deixa un comentari