Publicat el 12/05/2022

Ha estat regidora dinou anys, els darrers onze com a alcaldessa del municipi

 

 

 

Montserrat Candini ha renunciat oficialment a l’alcaldia de Calella (Maresme) aquest dimecres. La fins ara alcaldessa, que havia renunciat temporalment al càrrec el passat mes de novembre per tractar-se del càncer que pateix, ha registrat ja la seva renúncia definitiva.
Deixa també l’acta de regidora i abandona d’aquesta manera la política activa després de prop de tres dècades. A l’Ajuntament de Calella hi va arribar el 2003, primer com a regidora a l’oposició i, des de 2011, com a alcaldessa del municipi, guanyant totes les eleccions a les que s’ha presentat com a cap de llista.
En un comunicat, Candini explica que la malaltia que pateix l’impedeix dedicar-se a la ciutat “amb tota la força i empenta que requereix”.

Després de dinous anys al consistori, dels quals onze com a alcaldessa, Candini posa així punt i final a aquesta etapa per poder dedicar més temps a la família i per recuperar-se del càncer que pateix. “Evoluciona molt favorablement però requereix un temps més llarg pel seu control definitiu”, explica.

A més d’alcaldessa de Calella, Candini també ha estat diputada al Parlament de Junts pel Sí (2015-2017) o portaveu de CiU al Senat (2008-2015). Anteriorment havia començat la seva carrera política com a cap de gabinet i directora general de diversos consellers dels governs de Jordi Pujol. També ha estat consellera de Consell Comarcal del Maresme i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya.

Redacció
Imatge i Font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari