Publicat el 25/05/2018

L’Enlaira’t es farà del 6 al 8 de juny i giraran a l’entorn de la importància del factor humà

Les jornades d’emprenedoria van néixer a Alella l’any 2013 amb el nom d’Alella Emprèn amb la voluntat d’estendre el programa a la resta de municipis del Baix Maresme. Dos anys després, l’any 2015, es van afegir a la iniciativa els pobles veïns del Masnou i Teià i les jornades van passar a anomenar-se Enlaira’t.

En aquesta sisena edició, que se celebra del 6 al 8 de juny, les jornades amplien el seu territori amb la incorporació del municipi de Montgat a l’organització. Gestionades per l’empresa Lab85, les Jornades d’Emprenedoria d’Alella, el Masnou, Montgat i Teià estan dedicades enguany a reflexionar, debatre i intercanviar experiències a l’entorn del concepte de “Human Centered Design”, un marc de referència que serveix per trobar solucions a diferents problemes, posant el focus principal en les persones. El factor humà és l’eix principal de les jornades, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com per les que consumeixen els productes o són usuàries dels serveis que s’ofereixen.

A les sessions es parlarà de les darreres tendències d’innovació empresarial que parteixen del fet que posar el  focus en l’ésser humà té importants beneficis econòmics i socials tant per a usuaris finals com per a empresaris i diferents estaments que conformen la cadena de consum.

Sessions gratuïtes

La participació a les diferents sessions programades a l’entorn d’aquesta temàtica és gratuïta però ca fer inscripció prèvia des de dimarts 22 de maig a través del web www.alella.cat/enlairat.

També podeu consultar el programa complet a:

http://www.alella.cat/document.php?id=9732

Deixa un comentari