Publicat el 14/09/2017

Per aquest motiu, a Montgat, s’ha programat la Pedalada Popular el diumenge 17 de setembre

Amb el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”, enguany la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra del 16 al 22 de setembre.

A Montgat, la bicicletada d’enguany tindrà com a punt de sortida el Parc del Tramvia i el recorregut anirà des d’aquest espai verd fins a les roques del davant del Turó de Montgat.
La sortida serà el diumenge 17 a les 11h i la inscripció es podrà fer una hora abans, a les 10h al mateix parc.
Des de les 11.30h fins a les 13h es faran dos tallers: un de bandes reflectants per equipar la bicicleta a la jugateca del Parc del Tramvia, i un circuit de bicis per a nens/es a la jugateca de la platja de les Barques (a tocar del túnel del tren).

La Setmana té com a objecte promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com ara els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, a més de com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

 

Deixa un comentari