Publicat el 27/09/2019

Aquest diumenge es celebra la primera edició de la Fira, de 10 a 14 h, al parc del Tramvia

L’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar la població, especialment la de Tiana i Montgat, sobre l’ús de les energies renovables, el cooperativisme, la responsabilitat social i el comerç just i de proximitat.
El consum responsable i sostenible és un consum produït d’una manera conscient des d’una mirada ètica i crítica que valora, per damunt de tot, el que és ecològic, sostenible, artesanal i de proximitat.
Els visitants de la fira podran informar-se dels serveis que presten proveïdores de telefonia, llum, gas i assegurances seguint els barems de la sostenibilitat i l’energia verda i renovable. A més a més, també podran contactar amb cooperatives que promouen un model alternatiu de consum d’energia social, d’arquitectura sostenible, d’habitatge cívic i de mobilitat sostenible, entre d’altres.
A la fira també hi haurà parades de productors d’articles artesanals i de proximitat de Tiana i Montgat, s’oferiran jocs i activitats infantils per als més petits, un dinar popular i activitats musicals.
L’organització anirà a càrrec d’entitats cíviques de Montgat i Tiana com l’ANC Tiana, Montgat Decideix, Òmnium de Montgat i Tiana i el CDR Montgat i Tiana.

Fira de Consum Responsable
Dia: diumenge 29 de setembre
Horari: de10 a 14 h.
Lloc: Parc del Tramvia de Montgat

 

Deixa un comentari