Publicat el 17/10/2022

Durant tot el dissabte 22 d’octubre i en motiu de la tardor hi haurà activitats a l’entorn de la Rambla del Turó, el Parc del Turonet i la pista del “Colacao”

 

 

 

Dissabte 22 d’octubre s’han organitzat un conjunt d’activitats per celebrar l’arribada de la tardor.
Al matí i a la tarda, en horari de 11:30 a 14 h i de 16:00 a 19.30 h, hi haurà el joc d’escape room “Desactiva la bomba de fum, especial tardor” al Parc del Turonet. Un divertit joc interactiu per a totes les edats on podreu trobar personatges únics,  música i immersió.
Per participar-hi cal abans fer inscripció prèvia awww.entrapolis.com (seguint l’enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/escape-room-especial-festa-de-la-tardora partir del dia 05 d’octubre a les 10h).

A la tarda, serà el torn dels tallers de manualitats a la Rambla del Turó del Mar. De 17 a 20 h les famílies amb infants podran gaudir dels tallers pedala i pinta, de braçalets, d’art amb textures, piruletes de xocolata i taller d’automaquillatge.
Ja en  horari de tarda, l’entitat montgatina ASPAMOTI també participarà a la festa amb un lloc de venda de castanyes torrades a la Rambla del Turó del Mar, en benefici de l’entitat.

L’AAVV del Turó del Mar també s’ha afegit a la festa i el mateix dissabte a partir de les 10 h ofereix una activitat de pintura mural i taller de grafits a càrrec del veï de Montgat Chu_Doma. L’activitat es durà a terme a la pista del “Colacao”. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a qui hi vulgui participar.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

 

Deixa un comentari