Publicat el 29/04/2022

Mishima ha triat Alella com a escenari de preparació de la propera gira de presentació del seu novè àlbum L’aigua clara, que acaba de publicar

 

 

 

El treball inclou deu cançons amb cites de Vinyoli i Tristany i Isolda, i referències a l’actriu Mia Khalifa i a Lee Se-dol, jugador de go que es va retirar després de perdre contra la intel·ligència artificial.

El grup català prepararà aquesta gira amb una residència a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella que culminarà el dijous 5 de maig a les 21h amb un assaig obert a la ciutadania obert per a totes aquelles persones que vulguin sentir com sonen en directe les seves noves cançons.

La gira arrencarà el 6 de maig a l’Auditori de Girona, passarà per Barcelona el dia 27 de maig i ja té cita confirmada als festivals més rellevants del circuit estiuenc (Festival de Les Arts, Vida, FIB, MoboFest, Embassa’t i un llarg etcètera).

Mishima va ser el cap de cartell del Festival d’Estiu Alella 2019, quan va oferir un concert memorable als Jardins de Cal Marquès.

Mishima: Assaig obert L’aigua clara
Dia: Dijous, 5 de maig, a les 21:00h
Lloc: Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, c/ de Santa Teresa 9,  Alella

Venda d’entrades:
Presencialment a l’Oficina de Turisme, a partir de les 10h del divendres 29 d’abril de 2022
Venda per Internet, a partir de les 10h del dissabte 30 d’abril de 2022

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari