Publicat el 27/09/2021

L’Exposició estarà oberta fins al 24 d’octubre de 2021, amb aforament limitat i manteniment de les mesures de seguretat

La inauguració tindrà lloc el divendres 1 d’octubre de les 18 a les 20 hores al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.

L‘obra artística de l’artista es desenvolupa en la pintura i també en el gravat, en un context figuratiu molt personal, que flueix entre variants i multiplicitats escollides del seu ideari, i és fruit de la investigació i d’una visió polièdrica dels objectes quotidians.

La inauguració tindrà lloc el divendres 1 d’octubre de les 18 a les 20 hores al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.

Rosa Codina-Esteve (Mataró 1948). És doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en la qual exercí com a professora titular de la Facultat de Belles Arts des del 1985 fins el 2015. La seva tasca professional ha tingut també projecció internacional, com a professora en diverses universitats d’Europa i Amèrica, entre altres, la Kensington and Chelsea de Londres, la Hoschschule der Künste de Berlín, l’Acadèmia de les Belles Arts de Milà, la Royal University d’Estocolm i la Universidad Central de Quito. Ha estat guardonada amb diversos premis nacionals i internacionals.
Al llarg de la seva dilatada trajectòria ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, tant d’àmbit nacional com internacional.
La seva obra és present a diferents museus i col·leccions, entre altres, a la Fundació Carmen & Lluís Bassat, al Museu d’Art Modern de Tarragona, al Museu d’Art de Girona, a les Diputacions d’Alacant i de Logronyo, i a la Biblioteca Nacional de Madrid.

Lloc: Museu Arxiu – Can Caralt – Carretera de Sant Vicenç, 14
Sant Andreu de Llavaneres – Tel. 937 929 282
museuarxiu@ajllavaneres.catwww.ajllavaneres.cat/museu
Horaris: de dimecres a divendres de 17 a 20 h – dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h – diumenges i festius d’11 a 14 h

Resacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari