Publicat el 29/10/2015

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, va presentar la seva carta de renúncia al càrrec per motius professionals. Rey, regidor del grup municipal de CiU des de l’any 2011, tornarà
El següent membre de la llista, Ramon Reixach, que ja va formar part del govern en l’anterior mandat, també ha presentat la carta de renúncia a acceptar l’acta de regidor per motius professionals, per les dificultats de compatibilitzar la seva feina actual amb les tasques municipals.


Per aquest motiu, com informen des del grup municipal CiU, serà la següent candidata de la llista, Dolors Guillén, qui entrarà a ocupar el lloc de Miquel Rey.
Dolors Guillén té 35 anys, és publicista i treballa en el sector publicitari des de 2002, des de la seva empresa pròpia i com a assessora d’empreses privades. Diplomada en Comunicació, llicenciada en Publicitat i post grau en Social Media Management, compagina la professió amb la docència en Màrqueting i Xarxes Socials a diferents universitats i amb formació professional al Servei d´Ocupació de Catalunya. És Presidenta del Club de Publicitari i RRPP de la Universitat de Barcelona. Milita a CDC des de 2012, és membre del Comitè Executiu Local des de 2013 i Secretària de Comunicació de CDC Mataró des de 2014.
Guillén assumirà les mateixes competències de Rey per donar continuïtat a la tasca iniciada a l’àrea de Promoció Econòmica.


Per la seva banda, el cap del grup municipal, Quim Fernàndez, ha destacat la feina feta per Miquel Rey durant l’anterior i l’actual mandat, en què s’han dut a terme projectes de Promoció de la ciutat tan importants com la Festa al Cel. “La marxa d’en Miquel Rey és una pèrdua pel grup, però estem convençuts que seguirà treballant per la ciutat des de les seves noves ocupacions”, ha dit Fernàndez, que també ha destacat la figura de Dolors Guillén, qui “podrà aportar molt al govern i a Promoció econòmica per la seva experiència i coneixement del món empresarial”.

Deixa un comentari