Publicat el 26/01/2022

Millores en el servei de recollida porta a porta a Arenys de Munt

 

Amb l’entrada en funcionament del nou contracte de recollida porta a porta d’Arenys de Munt, l’1 de febrer s’inicien una sèrie de canvis a la recollida selectiva

 

Els canvis es porten a terme per tal de seguir millorant la recollida selectiva al nostre poble i, sobretot, ajudar a millorar el medi ambient.

Els serveis més destacats i que milloren el dia a dia de la recollida selectiva d’Arenys de Munt en el porta a porta són:

  • Nova recollida orgànica tots els dijous de l’any. Aquest servei complementa el que es feia fins ara només a la temporada d’estiu. Això implica que l’orgànica es pot treure tot l’any quatre dies a la setmana (dimarts, dijous, divendres i diumenge). Es recomana treure l’orgànica amb cubell, sobretot els dijous, per tal que l’empresa que fa el servei de recollida pugui identificar més bé les dues fraccions dels dijous (orgànica i envasos).
  • Ampliació a dos dies de la recollida de voluminosos. La recollida dels voluminosos ara serà els dimarts i dijous. Es recorda que aquest servei és amb cita prèvia trucant a l’empresa, al telèfon 900402033.
  • Nou servei de recollida de restes vegetals amb prèvia recollida de les saques homologades a l’Oficina d’Atenció a la Vila i trucada per demanar dia al 900402033. Aquest servei es realitzarà el primer i tercer dimecres de mes entre les 12 i les 18 h.
  • Nou servei de deixalleria mòbil l’últim dissabte de cada mes. Aquest servei es realitzarà al costat de la font de l’Eixample amb un camió de la deixalleria mòbil de l’empresa l’últim dissabte de cada mes de 9 a 13 h.
  • Recollida especial de paper i cartró el dia de Reis (6 de gener). Hi haurà una recollida de reforç del paper i cartró més la fracció que toqui aquell dia.
  • Millora en el buidatge de les papereres del poble tots els dies de la setmana.

També es recorda que les escombraries s’han de treure de 20 a 22 h. Excepcionalment, els dies 24 i 31 de desembre l’horari per treure les deixalles és de 13 a 15 h.

Es recomana treure l’orgànica amb el cubell i bosses compostables, el cartró en bosses de paper o caixes de cartró i els envasos en bosses grogues per diferenciar-ho d’altres fraccions. Totes aquestes recomanacions són per millorar en la tria de les diferents fraccions i disminuir els impropis de cada fracció, i així seguir millorant amb la recollida selectiva d’Arenys de Munt.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’arenys de Munt

Deixa un comentari