Publicat el 30/08/2019

La intervenció a l’aparcament de la Font Picant ha posat el focus en una nova senyalització dels espais i l’arranjament de la zona

Recentment, han finalitzat els treballs de millora de l’aparcament de la Font Picant de Cabrera de Mar, segons informa el consistori cabrerenc. A la part de baix, s’han fet els talussos i els passos d’aigua, s’han col·locat les bigues per a delimitar els diferents estacionaments, s’han posat pedres per a senyalitzar on no es pot aparcar i s’ha instal·lat un punt d’informació. A la zona, falta únicament col·locar els senyals i plantar l’arbrat.

D’altra banda, també s’han arranjat els aparcaments del camí de Cabrils i els de la part de dalt, que s’han obert fins al final amb l’objectiu que puguin estacionar més vehicles. També a la zona de dalt, en direcció al castell, s’han col·locat les travesses per a senyalitzar correctament les places d’aparcament i s’ha tapat el forat final amb terres. Actualment, només falta fer amb terra la illeta del mig, plantar els nous arbres i habilitar algunes travesses més per a millorar totalment l’espai.

Finalment, al camí d’accés a la Font Picant, a prop de L’Altura, s’han fet tres passos d’aigua per a millorar el drenatge del camí i s’ha arranjat un pou en mal estat.

Deixa un comentari