Publicat el 09/08/2017

La Regidoria de Medi Ambient d’Arenys de Mar enceta una nova campanya informativa per explicar les millores introduïdes en el servei de recollida de fracció vegetal petita, per a restes de gespa i fullaraca.

Aquest tipus de restes són equiparables a l’orgànica i pot ser recollida conjuntament en el mateix horari en les zones Porta a Porta.

Fins ara, els usuaris del servei lliuraven aquesta fracció en bosses de plàstic, cosa que incrementava els residus impropis, i sovint en massa quantitat o massa grans per fer operativa la recollida.

Per tal d’oferir un millor servei i, a la vegada, fer més fàcil la tasca dels operaris, es lliuraran tres sacs de ràfia per dipositar aquestes restes vegetals a tothom que així ho sol·liciti. Una vegada plens, s’hauran de deixar a la porta del domicili els dies de recollida de la fracció orgànica: dimarts, dijous, dissabtes i diumenges.
En cas de necessitar més volum, es podrà demanar un bujol amb rodes específic a l’Ajuntament.

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquestes millores, una educadora ambiental recorrerà durant dos caps de setmana les urbanitzacions de la vila per lliurar els sacs de ràfia i explicar la diferència entre fracció vegetal petita i la poda.

La poda, com ara les fulles de palmera, branques i troncs, no es poden recollir amb l’orgànica i cal dur-ho a la deixalleria.

Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria de Medi Ambient http://www.arenysdemar.cat/document.php?id=33674

 

Deixa un comentari