Publicat el 16/07/2021

Des de l’estiu de 2020, el Club de Tennis la Llobera de Cabrils acull a les seves instal·lacions a l’aire lliure, sessions de Microteatre. El projecte fa un pas més i arriba a l’Aqua Hotel Promenade de Pineda de Mar (Maresme)

MicroSensacions Teatrals ofereix històries de curta durada (uns 15 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 20 persones).

Demà dissabte, el projecte MicroSensacions Teatrals, nascut al Maresme a mans de dues empreses de la comarca, Simgraf (Canet de Mar) i ComunicAcció, SL (Pineda de Mar) celebra una nova sessió, estrenant nova ubicació, en aquest cas a Pineda de Mar, concretament a l’Aqua Hotel Promenade, que ha acollit el projecte amb molta il·lusió.
Dissabte 17 de juliol entre les 21.30 i les 23.30 hores, el gimnàs o un vestíbul d’aquest Hotel seran els espais on veure teatre, perquè la cultura és segura i val la pena apostar. I per arrodonir l’experiència, la proposta que es planteja ofereix gaudir del sopar o d’una estada a l’hotel per acompanyar l’espectacle.
Es podran veure tres petites peces teatrals diferents. Cadascuna d’elles es representarà tres vegades i cada espectador podrà escollir l’horari en què les vol veure.
Els espectacles programats són: ‘Soren i la Pantoja’ de Clara Puig, dirigida per Marina Paytubi i interpretada per Silvia Siles i Enric Cervera; ‘Cartrons’ de Núria Peix, dirigida per Salva Carol i interpretada per Núria Peix i Enric Barba; i ‘SwimSmoke’ de Francesc Cutchet, dirigida per Lluís Saus i interpretada per M. Antònia Vidal i Anna Vidal.

MicroSensacions Teatrals va nèixer en plena pandèmia, celebrant-se a l’estiu a l’aire lliure al Club de Tenis la Llobera de Cabrils. Ja en porta dues sessions aquest estiu i preveu fer-ne més durant l’agost i setembre, mentre continua explorant noves ubicacions. Com la de l’Aqua Hotel Promenade a Pineda de Mar, que s’estrena demà dissabte; la de l’Hotel Rocatel de Canet de Mar, que s’havia d’haver estrenat a l’octubre passat i la pandèmia ho va impedir, però ho farà aquest setembre; o el Club Nàutic de Vilassar de Mar, que estudia poder fer alguna sessió durant aquest estiu.

Més informació: MicroSensacions Teatrals (https://www.facebook.com/Microsensacions-102974811323298)
Reserves: microsensacionsteatrals@gmail.com o per WhatsApp al 659 185 816

 

 

 

Deixa un comentari