Publicat el 29/09/2021

El  Club Nàutic de Vilassar de Mar va acollir el passat divendres 24 de setembre MicroSensacions Teatrals, circuits teatrals en espais alternatius

MicroSensacions Teatrals té l’objectiu d’anar a tants espais com sigui possible per fer arribar el teatre a tots els racons inimaginables, demostrant que la cultura no té límits i que qualsevol espai es pot convertir en un escenari en un obrir i tancar d’ulls; ofereix històries de curta durada (uns 15 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 20 persones).

L’última incorporació ha estat el Club Nàutic de Vilassar de Mar, que el passat 24 de setembre va veure les seves terrasses, el seu entorn entre barques i el seu xiringuito… convertits en escenaris teatrals, perquè la cultura és segura i val la pena apostar-hi.
Es van veure tres peces de microteatre diferents que, excepcionalment en aquesta ocasió, finalitzava amb la projecció d’un curtmetratge. Una hora d’espectacle, en forma de circuit teatral, del que van gaudir mig centenar de persones en tres passes diferents.

MicroSensacions Teatrals
Proposa utilitzar i gestionar espais que no tenen res a veure amb un teatre, com podrien ser un poliesportiu, un museu, un centre d’estètica, un hotel… per representar petites peces teatrals amb necessitats escenogràfiques mínimes, perfectament adaptables als espais disponibles, ja sigui un vestuari, un gimnàs, una habitació d’hotel, o un raconet acollidor d’un museu o de qualsevol altre espai. O, inclús, a l’aire lliure, en una pista de pàdel.
Aquesta proposta, organitzada per Simgraf i ComunicAcció, prioritza les sensacions d’actors i públic, ambdós fora del seu espai natural, per sobre de l’estètica més acurada que normalment requereix un espectacle a l’ús. No es tracta, doncs, de tenir la millor escenografia i una il·luminació perfectes, sinó jugar a ser part d’allò que està passant i que no es tornarà a repetir, perquè el teatre sempre és diferent i perquè les emocions que es generin en aquest petit univers, que durant 15 minuts crearà MicroSensacions Teatrals, mai tornaran a ser les mateixes.

Reserves: reserves@microsensacions.es o per WhatsApp al 659 185 816

Redacció
Imatge i Font: Comunicació MicroSensacions Teatrals

 

Deixa un comentari