Publicat el 16/03/2022

Diumenge 20 de març l’hotel Rocatel es convertirà en teatre. La màgia de MicroSensacions: convertir qualsevol espai en un teatre

 

 

MicroSensacions Teatrals és un format teatral que consisteix en la representació d’històries de curta durada (uns 15-20 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 20 persones). Proposa utilitzar i gestionar espais que no tenen res a veure amb un teatre, com podrien ser un poliesportiu, un museu, un centre d’estètica, un hotel… per representar petites peces teatrals amb necessitats escenogràfiques mínimes, perfectament adaptables als espais disponibles, ja siguin un vestuari, un gimnàs, una habitació d’hotel, o un raconet acollidor d’un museu o de qualsevol altre espai.

En aquesta propera ocasió, serà l’Hotel Rocatel el que es transformarà en escenari teatral per gaudir d’un circuit de microteatres.

Els tres espectacles seleccionats per a aquesta ocasió són:

El bulto
Un home espera inquiet al lloc acordat. Quan apareix Gisela, arrossegant el que sembla un cadàver, la missió sembla arribar a la seva fi. Però res més lluny de la realitat. Les excentricitats d’aquest personatge femení no faran sinó generar desconfiança en l’espia, arribant a embogir-lo i a provocar un gir inesperat en la situació.

Text: Greymar Hernández
Intèrprets: Nur Deluna i Alberto González
Direcció: Marc Alcaraz

La que nos espera
Des del principi dels temps, l’ésser humà s’ha preguntat si hi ha vida després de la mort, formulant les més esbojarrades hipòtesis sobre el que ens espera al més enllà.
Valls paradisíaques, pudents llacunes de sofre, llum eterna, l’absoluta immensitat del silenc… o potser res de tot això?
Prepareu-vos per descobrir-ho: no teniu ni idea de… LA QUE ENS ESPERA

Text: Paolo Campagna
Intèrprets: Alba Josa i Mathias Villalba
Direcció: Gisela Arnao

Una
“Una. Història de Tantes”. La peça posa de manifest algunes de les modalitats d’opressió i violència que s’exerceixen sobre el cos de la dona; des d’aquelles més “subtils” i naturalitzades fins a les més evidents i concretes.

Text: Cecilia Grüner i Soledad Cardigni
Intèrprets: Soledad Cardigni
Direcció: Cecilia Grüner

Lloc: Hotel Rocatel- Av. Maresme, 1, Canet de Mar
Dia: diumenge 20 de març
Horaris: 18,00 h – 18,30 h i 19,00 h.

Més informació: https://www.microsensacions.es/
Reserve d’entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/microsensacions-teatrals-a-lhotel-rocatel

 

 

Redacció
Imatge i font: Comunicació MicroSensacions Teatrals

Deixa un comentari