Publicat el 26/10/2020

S’amplia l’horari d’obertura dels cementiris de 9.00 a 18.00 h

Els cementiris Vell i Pins de la Creu esperen incrementar els visitants per la diada de Tots Sants i els dies previs i posteriors a la data. Per tal d’evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi, s’establiran unes mesures especials. L’horari d’obertura serà de 9.00 a 18.00 h del 24 d’octubre al 2 de novembre.
Per una banda, es controlaran les entrades i sortides i es reforçarà la senyalització per evitar les aglomeracions. L’ús de la mascareta serà obligatori, s’hauran de respectar les distàncies de seguretat i caldrà rentar-se les mans, especialment abans i després de l’ús d’elements com escales d’accés a nínxols o fonts.
Així mateix, es recomana limitar el temps d’estada al cementiri, al voltant d’uns 20 minuts, en grups de màxim sis persones. Els recinte reforçarà la freqüència de neteja durant aquests dies i disposarà de punts de gel hidroalcohòlic.

Servei de taxi.
L’Ajuntament de Calella ofereix un servei de taxi gratuït per totes aquells persones que vulguin anar al cementiri Pins de la Creu el dia 1 de novembre. Totes les persones que estiguin interessades en utilitzar aquest servei de transport,  l’han de sol·licitar abans del dia 29 d’octubre, al telèfon 937663030, extensió 212.

Missa dels Difunts.
A causa de l’actual situació no se celebrarà la tradicional Missa dels Difunts al cementiri, sinó que es realitzarà a l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau dilluns 2 de novembre a les 20 h.

 

Deixa un comentari