Publicat el 22/09/2016

El centre cultural Can Lleonart reprèn l’activitat el 3 d’octubre amb una nova oferta d’activitats que es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i desembre. 
El programa de tardor ofereix més d’una setantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l’increment de l’oferta vinculada al món de vi i la gastronomia i al territori.

A més dels cursos i tallers, Can Lleonart ofereix cada temporada un paquet de sortides, tertúlies i concerts. Es pot trobar més informació a www.canlleonart.com. 

Aquesta temporada s’han programat cinc sortides: del Coll de Merolla a Sant Jaume de Frontanyà; a Món Sant Benet i la Fundació Alícia; de Llançà a Port de la Selva; a les vinyes d’Alella; i una travessa pel Montseny.
En l’apartat de tertúlies destaquen les temàtiques vitivinícoles i gastronòmiques. Es parlarà dels vins de la DO Alella, dels de l’interior i dels de vora mar; del vi Orígens de Badalona; i dels formatges Vilatzara. També hi haurà tertúlies de música, salut i política europea.
Per la seva banda, els concerts de tardor estan dedicats a la música clàssica. Enguany els convidats són: l’Orquestra de Cambra de Terrassa, la pianista Hisako Hiseki i el Trio Kaukokaipuu de Músics en Residència.
Es poden consultar els nous cursos al web municipal.

Deixa un comentari