Publicat el 08/09/2022

Hi haurà més freqüències de pas d’autobusos, sobretot a final del matí, per garantir la tornada cap Arenys de les persones que utilitzen la línia directa a l’Hospital de Mataró.

 

 

La Directora general de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, s’ha compromès ha incrementar aquest servei, a la reunió que ha mantingut, aquest migdia, amb l’alcaldessa Annabel Moreno, i l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez.

L’ampliació del servei d’autobusos serà de forma immediata i l’avalen els bons resultats des de la seva posada en marxa el primer de març de 2021. També s’ha pres l’acord d’estudiar l’ampliació del servei a les tardes, però condicionat a confirmar una demanda real. En aquest sentit els dos ajuntaments arenyencs faran unes enquestes per veure quines són les peticions de servei de tarda i en funció d’aquesta demanda la Generalitat s’ha compromés ampliar el servei a les tardes.

Enllaç per els estudiants de Bellatera
L’alcadessa d’Arenys ha demanat que la línia de l’hospital de Mataró tingui una parada comuna que la connecti amb la línia que fa el servei des de Mataró a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, per poder intercconectar aquest viatge pels estudiants arenyencs. Els tècnics de mobilitat analitzaran quina és la millor solució possible per crear aquest nou servei.

Annabel Moreno també ha demanat un transport diurn per autobús amb Barcelona que sigui alternatiu al transport ferroviari de Rodalies. Aquest servei, amb Barcelona, durant el dia, existeix fins a Mataró i arriba a Llavaneres i també des de Sant Pol a Malgrat però queda un buit, al tram d’Arenys de Mar (horaris vigents tardor 22)

Actualment el servei d’autobús d’Arenys a l’Hospital de Mataró es, operat per Sagalès, i té 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que es van coordinar per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. També hi ha una parada, posterior a l’hospital, per poder accedir al centre comercial Mataro Park.

El servei es pot utilitzar amb els títols de viatge del transport integrats i l’anada o tornada a Mataró amb l’aplicació de 2 zones o les propies de l’operador (al mateix autobús es podrà comprar el títol). L’empresa Sagalès, que gestiona el servei recomana l’ús de l’app que ofereix tota la informació dels horaris i novetats dels seus serveis.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari