Més d´una trentena de nadons nascuts l´any 2011 es van aplegar per participar a la tradicional foto de nadons de Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/05/2012

Foto dels nadons nascuts l´any 2011
Més d´una trentena de nadons nascuts l´any 2011 es van aplegar el passat diumenge 20 de maig al parc de can Rafart per participar a la tradicional foto de nadons de Vilassar de Dalt. En aquesta 12ª edició, la trobada va reunir 33 nadons dels 94 que es van inscriure al Padró Municipal al llarg de l´any 2011.
L´impulsor i organitzador d´aquesta trobada de nadons, Joaquim Vidal, continua donant vida a aquesta trobada que acaba sent un bon record per a tots els nadons i les seves famílies. Ja fa dotze anys que organitza aquesta particular cita anual i any rere any s´ha consolidat entre els pares i mares que fan que sigui un èxit de participació.
Com a dades curioses dels naixements del 2011, cal destacar que dels 94 nadons, 49 van ser nens i 45 nenes i hi va haver tres bessonades. Els noms més posats de nen van ser Martí i Bernat i, de nena, Emma i Berta. 
A banda de la tradicional foto, com cada any, hi va haver jocs per la mainada.
L’organització de l’acte vol agrair el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, la regidoria de Cultura i Comunicació,  Foto Estudi Lluis Pintor, i a tots els nadons i els seus pares i mares, que sense ells no hauria estat possible aquesta foto.

Deixa un comentari