Més d´un miler d´alumnes comencen el curs als centres públiques de segon cicle d´infantil, primària i secundària del municipi d’Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/09/2011

Alella: Un total de 1013 alumnes, 600 del segon cicle d’infantil i primària i 413 de secundària, han començat el dilluns 12 de setembre el nou curs escolar 2011-2012 als tres centres públics del municipi: l´Escola Fabra, l’Escola la Serreta i l’Institut Alella.
A l’Escola Fabra el curs comença amb 487 alumnes i una fita important: per primera vegada tot l’alumnat està ubicat en el mateix recinte gràcies a les obres d’ampliació de l’escola i no caldrà desplaçar els alumnes per realitzar activitats i utilitzar el servei de menjador com es feia fins ara.
L’Escola Fabra és de dues línies, però encara manté tres cursos triplicats -1r, 5è i 6è- que s’han pogut encabir a partir de la utilització d’aules comunes, com ara l’aula de música, la de plàstica o la biblioteca.
L’Escola la Serreta comença el seu segon any d’activitat amb 113 alumnes – una trentena més que l’any anterior- que es repartiran en set cursos. L’oferta formativa d´aquest nou centre educatiu que es va posar en marxa el curs 2010-2011 inclou els cursos de P3, P4, P5, 1r, 2n i 3r de primària.
A l’Institut Alella el curs arrenca a 413 alumnes d’ESO i Batxillerat. El 19 de setembre comencen les classes del Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic. De moment el curs compta amb 22 alumnes matriculats.
Pel que fa al primer cicle d´educació infantil, la llar d´infants municipal Els Pinyons va iniciar el curs el dimarts 6 de setembre amb 61 alumnes que és el total de places ofertades

Deixa un comentari