Publicat el 23/04/2021

Demà estan convocades 1.010 persones a realitzar les proves del procés selectiu per cobrir, per concurs oposició, 24 places d’auxiliar administratiu amb nomenament de funcionaris de carrera, 7 d’elles reservades a persones amb alguna discapacitat reconeguda

Les proves es fan de manera presencial a tres equipaments i complint totes les mesures sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19. El 8 de maig està previst un altre procés per 24 places més d’auxiliar administratiu.

Amb motiu de la convocatòria de demà, l’Ajuntament de Mataró mobilitza un important dispositiu de Recursos Humans: 66 persones, 14 d’elles en tasques de coordinació, vetllaran pel correcte desenvolupament de les proves i per garantir el compliment de les mesures sanitàries.
Les persones participants han estat convocades a les 8.45 h i a les 9 h en funció del lloc on han de realitzar l’examen, que són 54 aules repartides en tres edificis educatius a l’Institut Miquel Biada, l’Institut Puig i Cadafalch i l’Edifici Roques Albes (també de l’Institut Puig i Cadafalch).

Demà es farà la prova teòrica tipus test de caràcter eliminatori basada en el temari, per a la qual els i les aspirants disposaran de 60 minuts, i la primera part de la prova pràctica, també eliminatòria, basada en les funcions del lloc de treball, que hauran de realitzar en 1 h i 15 minuts.

El proper dissabte 8 de maig tindrà lloc un altre procés selectiu presencial de caràcter massiu (453 persones convocades) per cobrir 24 places més d’auxiliar administratiu amb nomenament de funcionari de carrera.
En aquest cas es tracta també d’un procés d’accés lliure, i per tant obert a tothom que s’ha volgut presentar, però amb condicions especials per facilitar la consolidació de l’ocupació a persones que des de fa anys desenvolupen les seves tasques en places temporals a l’Ajuntament.

Aquestes són les primeres proves multitudinàries presencials que l’Ajuntament convoca des de l’inici de la pandèmia, ja que en els processos celebrats en els darrers mesos han participat com a molt a l’entorn d’un centenar de persones. El passat mes de desembre més de 400 persones van participar al primer procés selectiu telemàtic convocat per Mataró, en una experiència pionera que va permetre donar continuïtat a processos per cobrir necessitats d’efectius dins de la corporació sense córrer cap risc per a la salut de les persones.
La millora de la situació epidemiològica permet ara tornar a la presencialitat amb garanties en proves multitudinàries, complint amb les mesures requerides d’higiene, distanciament i ventilació.

Aquestes convocatòries formen part de l’oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament, que preveu cobrir 141 places en total, de diferents tipologies i llocs de treball, i és una de les més nombroses dels darrers anys.
Els diferents processos tenen com a objectius principals garantir una prestació de serveis de qualitat i consolidar ocupació temporal.

Deixa un comentari