Publicat el 04/02/2015

Enguany s’han inscrit 11 comparses i un total de 908 persones, el que representa una xifra rècord en la història del Carnaval del poble en quant a persones que hi desfilaran.
De les comparses inscrites, cinc superen el centenar de components i la més nombrosa compta amb 210 integrants.
La Rua, un dels plats forts de la programació del Carnaval, començarà a les 19.30 h després del pregó del Rei Carnestoltes i ho farà des de la cruïlla dels carrers Santa Eulàlia i Sant Artur. Enguany una de les novetats del recorregut serà el final, a la plaça Josep Tarradellas, ple de color i confeti.
A partir de les 22 h, la festa continuarà amb el ball de disfresses amenitzat pel grup Tremendos i el lliurament de premis de la rua al Pavelló d’esports municipal Paco Martín.
El jurat, format per persones independents comptarà amb la participació de l’actriu Maite Carreras, i valorarà l´originalitat, el vestuari, la coreografia i l´atractiu de les comparses concursants, i concedirà premis de 700, 600, 500, 400 i 300 euros a les cinc primeres comparses, així com un premi Toni Linares a la millor carrossa, que consistirà en un esmalt i un premi de 700 euros.
També hi haurà un premi a la participació popular, amb col·laboració de la carnisseria Can Roca, que es computarà mitjançant l´emissió de vots via QR.

Deixa un comentari