Publicat el 27/01/2016

La rua de Carnaval de Vilassar de Mar, que tindrà lloc el dissabte 6 de febrer, tornarà a omplir el carrer de festa. Enguany s’han inscrit 12 comparses, el mateix nombre que l’any passat, el que representarà un total de 855 persones desfilant. De les comparses inscrites, quatre superen el centenar de components, la més nombrosa compta amb 157 integrants i n’hi ha quatre candidates a reina.

La rua, un dels plats forts de la programació del Carnaval, començarà a les 19.30 h després del pregó del Rei Carnestoltes i ho farà des del carrer Sant Artur.
A partir de les 22 h, la festa continuarà amb el ball de disfresses amenitzat pel grup The Covers Band i el lliurament de premis al Pavelló d’esports municipal Paco Martín. 

El jurat, format per persones independents, valorarà l´originalitat, el vestuari, la coreografia i l´atractiu de les comparses concursants, i concedirà premis de 700, 600, 500, 400 i 300 euros a les cinc primeres comparses, un nou premi de 200 euros per a la reina del Carnaval, un premi Toni Linares de 700 euros a la millor carrossa, i un premi a la simpatia, per votació popular, que consistirà en una panera de productes d’alimentació, que es computarà a través de les votacions que es facin a través de l’app Vilassar de Mar, gratuïta i disponible per a dispositius Android i Apple. 

Deixa un comentari