Més de 700 nens aprendran a utilitzar l’àbac a Abacus | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/09/2012

Al llarg de les pròximes setmanes l’àbac es convertirà en protagonista a les tendes Abacus. EL programa de desenvolupament mental ALOHA Mental Arithmetic realitzarà a aquests centres un taller d’àbac per a que els més petits aprenguin a fer servir aquesta eina de càlcul mil·lenària.
Els tallers es desenvoluparan a 20 tendes Abacus de Catalunya i de la Comunitat Valenciana, i s’enfoquen a nens d’entre 5 i 13 anys.
 L’objectiu d’aquests tallers és demostrar els pares, però també els seus fills, que el càlcul és una activitat divertida i interesant. S’espera que més de 700 nens participen en aquestes jornades, a les quals s’hi desenvoluparan no només activitats amb l’àbac sinó també altres que permeten desenvolupar l’atenció i l’agilitat mental, com tests de velocitat, flashcards, jocs de concentració, exercicis de memòria visual i fins i tot balls de coordinació.
ALOHA Mental Arithmetic és un divertit programa de desenvolupament mental que es basa en l’aritmètica mental per a que els més petits desenvolupin les capacitats  mentals d’una manera divertida i interactiva. El programa, que va néixer a Malàisia al 1993, va arribar a Espanya fa dos anys, on ja s’imparteix a més de 400 Centres amb és de 10.000 alumnes.

Deixa un comentari