Publicat el 09/03/2016

Al voltant de 550 persones van participar ahir diumenge en la cursa-caminada organitzada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb el lema “Avancem per la Igualtat!” amb motiu del Dia de la Dona. Una vuitantena d’elles la van fer corrent i la resta, caminant. 

La sortida es va fer des de la plaça de l’Ajuntament on es recollien els dorsals i les samarretes, que enguany anaven estampades amb la frase i el dibuix guanyadors del concurs realitzat entre l’alumnat de 3r i 4t d’ESO sobre Què en pensa l’adolescència del Dia de la Dona?. La frase guanyadora va ser la de Mohamed-Said Tamimy Ziyat, de 4t d’ESO de l’institut Pere Ribot, que deia “Equilibrem la balança” i el dibuix pertanyia a Eugènia Roig Soler, de 3r d’ESO de l’institut Vilatzara, i simulava una partida de bitlles on la bola tirava aspectes negatius com ara la violència o el masclisme.

La cursa va finalitzar amb una botifarrada a la plaça de l’Ajuntament on també es van exposar els dibuixos i frases finalistes del concurs realitzat entre l’alumnat dels instituts. 

Es poden veure les imatges de la cursa-caminada a l’àlbum de fotos del flickr de l’Ajuntament: https://www.flickr.com/photos/ajuntamentvilassardemar/albums/72157665592560295

Deixa un comentari