Més de 350 persones es concentren en contra les retallades del Servei d´Atenció Continuada (SAC) | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/07/2011

El passat divendres, la plaça de la Vila va ser el punt de trobada de més de 350 veïns i veïnes de Vilassar de Dalt que van voler mostrar el seu rebuig i malestar en contra les retallades de Servei d´Atenció Continuada (SAC) anunciades per la Generalitat.

Sota el lema Cap dia sense CAP, el grup d´indignats van escenificar l´enterrament del servei.
L´acte, sorgit de la iniciativa popular i convocat principalment a través de les xarxes socials, va aplegar més de 350 persones entre les quals hi havia veïns de Cabrils també afectats pel tancament. Des del balcó de l´Ajuntament, van parlar dues afectades, la Sílvia Díaz i la Teresina que van explicar els seus casos. També ho va fer la Chus Sánchez, una de les impulsores de la concentració.
El grup d´indignats de Vilassar de Dalt, va fer una representació de la ´mort´ del servei sanitari escenificant l´enterrament del CAP.
Aquesta inciativa se suma a la recollida de les més de 3.000 signatures en contra d´aquest tancament que afectarà a una població d´unes 16.000 persones

Deixa un comentari