Més de 250 alumnes han participat als cursos d´Educació Viària impartits per la Policia Local a Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/06/2012

El passat dijous 14 de juny, els alumnes de 3r, 4rt, 5è i 6è de Primària de les tres escoles del municipi es van aplegar al gimnàs de l´Escola Francesc Macià per rebre els premis als millors murals sobre educació viària després d´haver participat al curs impartit per la Policia Local.
L´acte va estar presidit pel regidor de Seguretat Ciutadana Ferran Lorca, la regidora d´Educació Maria Lluïsa Ruhí, l´Inspector en cap de la Policia Local, Josep Lluís Vargas i l´agent Juan Carlos López que fins l´any passat va conduir els cursos d´Educació Viària i per aquest motiu va rebre un reconeixement públic.
Enguany els cursos, dirigits per l´Inspector Vargas, plantejaven dilemes viaris sobre els quals els alumnes havien de reflexionar abans de decidir com actuar. I que el fet de no pensar-hi els pot portar conseqüències nefastes. En aquesta reflexió s´ha insistit des de la Policia Local i en el fet que no es deixin portar per males influències i que siguin responsables a l´hora de travessar el carrer, d´anar amb bici o amb cotxe.
Precisament els dilemes treballats en el curs són els que van exposar en els murals grupals que havien de fer per cursos i que van ser exposats, dijous, en el gimnàs de l´escola Francesc Macià. La Policia va premiar els millors murals i va fer entrega d´un distintiu als guanyadors.

Deixa un comentari