Publicat el 26/07/2019

Prop de 70 voluntaris han ajudat en l’organització de les proves de les I Olimpíades de la Gent Gran

Del 16 al 21 de juliol, Calella ha acollit les I Olimpíades de la Gent Gran amb més de 200 persones inscrites. S’han celebrat proves de velocitat i resistència, partits de bàsquet i de futbolí humà, escacs humà i natació.

Les Olimpíades de la Gent Gran formen part del conjunt d’activitats que s’han organitzat enguany per celebrar que Calella és la primera Capital Catalana de l’Esport, capitalitat atorgada per la Fundació Catalana per l’Esport. Calella és pionera en l’organització d’unes Olimpíades esportives adreçades al col·lectiu de majors de 65 anys. La iniciativa va sorgir de la junta de l’Espai Caixa amb la voluntat d’incentivar l’exercici físic i la pràctica d’esports, també amb el pretext de fer relacions socials.

Les Olimpíades es van inaugurar dimarts dia 16 de juliol al Far de Calella. Una de les torxes que van portar la flama dels Jocs de Barcelona 92 va ser l’encarregada d’encendre el peveter, portada per una vintena de voluntaris. I diumenge es va celebrar l’acte de cloenda en una festa on van participar els Udols de Foc i els Grallers i Geganters de Calella.

Durant l’acte de cloenda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va voler destacar la bona organització i l’energia per part de tots els participants, havent demostrat que amb il·lusió sempre hi ha bons resultats. Així mateix, es va comprometre a donar suport a una propera edició de les Olimpíades de la Gent Gran.

Durant tota la setmana es van viure moltes emocions, diversitat en l’esport i intensitat, i la bona acollida ja fa pensar en la celebració d’una segona edició d’aquí quatre anys.

Deixa un comentari