Publicat el 07/11/2014

Més de 13.000 persones ja s’han registrat per a fer de voluntaris del Gran Recapte el darrer cap de setmana de novembre. El ritme d’inscripcions és satisfactori, però encara se’n necessiten 7.000 més..
Per demarcacions, a Girona es necessiten voluntaris a localitats costaneres com Blanes.
A les comarques de Tarragona, fan falta voluntaris a la ciutat i a les Terres de l’Ebre.
A la demarcació de Barcelona es fa crida específica al Baix Llobregat i a la ciutat de Barcelona, als districtes de Ciutat Vella, Horta-Guinardó, Nou Barris i Sants- Montjuïc.
La campanya compta amb el suport destacats actors i actrius com Lluís Soler, Marta Marco, Fermí Reixach i Paul Berrondo, protagonistes d’un espot que amb el lema “Tu el pots fer més”, s’emet aquest dies als principals mitjans de comunicació catalans.
Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.
Per a fer-ho possible es necessiten, com a mínim, 20.000 voluntaris en 2.000 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya,
els dies 28 i 29 de novembre.
Els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web
www.granrecapte.com.
*Podeu trobar l’espot, així com materials de difusió de la campanya (dossiers, fotografies, vídeos, imatges), en aquest enllaç:
https://www.dropbox.com/sh/b4r3yttgjp22tzx/AAC3_H_RHKs6e6LfdGER4P6Za?dl=0
També es pot visionar a través de Youtube:
http://youtu.be/XdGAqXOWInE?list=UUdNcOPVFykFB9nclh70O5ZA

Deixa un comentari