Publicat el 12/04/2022

Aquest any Sant Jordi tindrà una celebració especial a Alella. Aprofitant que el 23 d’abril cau en dissabte, l’Ajuntament i diverses entitats han organitzat una matinal lúdica i festiva.

 

 

 

A més de les parades de roses i llibres, la Plaça de l’Ajuntament serà escenari de la celebració amb diferents propostes, entre les 10 i les 13.30h.
La ciutadania tindrà opció d’expressar-se a través del micro obert; també hi haurà espais de lectura i de reflexió; l’espectacle familiar Sóc un pallasso, de Claret Clown; i un conta contes sobre les emocions.

Al migdia es farà a Can Lleonart el lliurament dels premis del 1r Concurs de Poesia Alella Poble Cuidador, en què s’han presentat 26 treballs.

La vigília de Sant Jordi, joves i adolescents estan cridats a participar a Liada 2.0, un vespre de teatre, sopar i festa a Can Gaza, amb el DJ Pam Pool.
L’endemà de Sant Jordi, el 24 d’abril, tota la família podrà gaudir de la proposta de teatre familiar a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella  Jo vaig amb mi, de Vania Produccions l’Espai d’Arts Escèniques.

Més informació a www.alella.cat/santjordi

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari