Publicat el 26/08/2017

Una manifestació encapçalada pels cossos de seguretat i serveis d’emergència va recórrer el passeig de les Palmeres de Cambrils fins al lloc de l’atemptat.

Tots som Cambrils. Sota aquest lema, unes 16.000 persones es van manifestar ahir al vespre a la ciutat per homenatjar les víctimes dels atemptats i com a mostra de rebuig al terrorisme.

Una riuada de persones va convertir el passeig de les Palmeres en un clam per la pau i la llibertat. La marxa va finalitzar al davant del Club Nàutic, just al punt on la matinada de divendres passat es va produir l’atemptat.

Durant tot l’acte es van viure moments molt emotius, amb aplaudiments als cossos policials i serveis d’emergències, que van encapçalar la manifestació. Els crits de ‘Tots som Cambrils’ i ‘No tinc por!’ també van ressonar pel passeig marítim. En un segon lloc de la manifestació es van situar els representants institucionals. Entre d’altres, hi va assistir el vicepresident de Govern, Oriol Junqueras, els consellers Mundó, Serret i Vila; la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat; l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez. Al final del recorregut es van realitzar ofrenes de flors al lloc dels atemptats.

Deixa un comentari