Publicat el 09/06/2022

L’avinguda Toni Sors de Sant Vicenç acull aquest dissabte al matí una vintena de parades que complementaran les parades habituals del mercat setmanal

 

 

 

El Mercat d’Olis i i Vins, que es va estrenar el passat gener en el marc de la Festa Major, torna a Sant Vicenç de Montalt aquest dissabte, 11 de juny, per complementar de manera puntual el mercat setmanal de l’Av. Toni Sors.

A més de les parades d’olis, vins i altres aliments de petits productors, també hi podreu trobar parades d’antiguitats i col·leccionisme. D’aquesta manera, i com a prova pilot, es vol recuperar el mercat de brocanters que s’havia celebrat a la població fa anys en forma de descarregada.

Serà un mercat extra format per una vintena de parades, que juntament amb les parades habituals del mercat setmanal, ens permetrà gaudir d’un matí d’aromes i sabors, de bons aliments, de tastar i comprar, i de passejar.

Aquesta iniciativa comercial està impulsada per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’empresa Firàlia, amb la col·laboració de Berga Antic, per tal de dinamitzar el municipi i omplir de propostes atractives els dissabtes de mercat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari