Publicat el 19/03/2022

Ca n’Humet acollirà un mercat d’intercanvi de roba, còmics i videojocs, que tindrà lloc el dissabte 26 de març, de 10 a 13 h.

 

 

L’entrada serà lliure i podrà participar-hi tothom qui ho desitgi. Un cop a Ca n’Humet, l’organització indicarà en quines taules podrà col·locar-se cadascú, segons els objectes que dugui. Només s’acceptaran peces de roba, còmics i videojocs.

Sota el títol “El Masnou Vintage Market”, amb aquesta iniciativa es fa realitat una de les propostes més votades al Consell d’Infants del curs 2020-2021, que es va centrar en la prevenció de la generació de residus.
Després de treballar durant mesos, el procés participatiu va culminar en la sessió plenària del 2 de juny del 2021. Allà, els 32 representants de l’alumnat de 6è de primària de totes les escoles del Masnou van debatre i votar la quarantena de propostes que van traslladar-hi, sorgides de la feina feta prèviament a les aules.
A més de l’organització d’un mercat d’intercanvi, van escollir com a propostes prioritàries l’ús de bosses de tela per eliminar les de plàstic, impulsar la compra a granel i la instal·lació de màquines per bescanviar ampolles de plàstic per diners o per bitllets de transport públic.

La posada en marxa d’aquest mercat d’intercanvi s’emmarca també en la campanya “Mou-te pel Zero!”, que funciona des de fa prop d’un any per promocionar la reducció de residus i impulsar el comerç local, plantejant jocs i reptes, entre altres activitats.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari