Publicat el 22/06/2015

Mercabarna dóna 12.000 kg de fruites i hortalisses al Banc dels Aliments per distribuir entre persones necessitades. D’aquesta manera, compleix el compromís assolit quan va decidir promoure el curtmetratge “Pitahaya” -filmat per Albert Espinosa l’any passat en aquest gran mercat- a través d’una acció solidària.  
Aleshores, Mercabarna va decidir lliurar 12.000 Kg d’aliments frescos al Banc dels Aliments mitjançant una campanya que consistia a donar 1kg d’aliments al Banc dels Aliments per cada 10 visualitzacions del curt al web
www.Pitahaya.cat o al canal Youtube del film.
 
El film va tenir 270.000 visualitzacions a través d’aquests canals. Per això, Mercabarna i el Banc dels Aliments agraeixen la col·laboració de totes aquelles persones que van veure el curtmetratge i van animar a altres persones a fer-ho per aquesta causa solidària. 
D’entre els diferents productes de Mercabarna, el Banc ha triat fruites i, sobretot, hortalisses fresques (tomàquets, pebrots, albergínies, carbassons…) i verdures de fulla (enciams, espinacs, bledes, cols, apis…), perquè, en tractar-se d’uns aliments molt peribles, li arriben en poques quantitats i són molt importants per a la dieta de les persones.
A demanda del Banc dels Aliments, Mercabarna lliurarà aquests productes a partir d’ara i progressivament a mesura que el Banc els vagi necessitant.

Deixa un comentari