Menys residus recollits i més rapidesa en el dispositiu de neteja de les platges de Badalona a la revetlla de Sant Joan | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/06/2011

Els equips de neteja han recollit 10 tones de residus al litoral badaloní, quatre menys que l’any passat


El dispositiu de neteja i seguretat preparat per l’Ajuntament de Badalona durant la nit de la revetlla de Sant Joan ha funcionat satisfactòriament. L’operatiu ha començat a les 6 del matí i les platges han quedat preparades per al bany a partir de les 8.30 hores, després d’haver-hi retirat 10 tones de residus, quatre tones menys que l’any passat.


Pel que fa al dispositiu de seguretat, el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha destacat que “el desallotjament de les platges s’ha fet de forma molt cívica i s’ha saldat sense actuacions significatives”. En aquest operatiu han participat efectius de Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra.


Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Sònia Egea, ha valorat molt positivament el bon funcionament de l’operatiu previst, “que ha fet possible poder tenir a punt la platja per als banyistes més matiners”.


Els responsables municipals han explicat que enguany la platja de Badalona ha registrat durant la revetlla de Sant Joan una afluència de ciutadans inferior a altres anys i que no s’han realitzat fogueres.


Pel que fa a les incidències produïdes, cal destacar que una dona i el seu fill de 10 mesos han patit cremades lleus mentre celebraven la revetlla. Com a conseqüència d’aquest incident registrat a la platja de la Mora, la mare ha patit cremades a la cara i el nen a les cames. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i ja han estat donats d’alta.

Deixa un comentari