Publicat el 12/04/2022

L’acte de reconeixement al club es farà el dia 22 d’abril a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella

 

 

 

El Ple del 31 de març va aprovar per unanimitat concedir la Medalla d’Alella en la categoria d’or a l’entitat Club Futbol Alella amb motiu dels 100 anys d’existència dedicats a la promoció, manteniment i difusió del futbol al nostre municipi, en benefici dels seus ciutadans i ciutadanes i al servei de l’esport en general.
És la primera medalla d’aquestes característiques que atorga l’Ajuntament d’Alella. L’acte de reconeixement al club es farà el dia 22 d’abril a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.

El Ple també va aprovar per unanimitat una modificació pressupostària per concedir una subvenció extraordinària de 6.000 euros a l’entitat per a la celebració del centenari.

L’alcalde d’Alella, Marc Almendro, farà lliurament al club de la Medalla d’Or el proper 22 d’abril, durant l’acte de presentació de les activitats programades per a la celebració del centenari que organitza l’entitat i que es farà a partir de les 19h a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.
Durant l’acte es presentarà una exposició amb la trajectòria històrica del club i es farà un reconeixement als expresidents i socis amb més antiguitat.
També es projectarà un vídeo amb un recorregut d’imatges destacades del segle de vida de l’entitat.

L’acte de presentació comptarà a la participació de l’alcalde d’Alella, Marc Almendro, la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat, Anna Caula, i el president del club, Daniel Gil.  Al final de l’acte, que serà conduït per Eudald Serra,  es podrà visitar l’exposició i s’obsequiarà les persones assistents amb un aperitiu

L’assistència a l’acte és gratuïta per cal fer reserva prèvia d’entrada en aquest enllaç

Més informació sobre la història del club a la pàgina web de l’entitat  http://cfalella.cat/el-club/

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari