Publicat el 15/05/2024

La Mataró Street Fashion, un esdeveniment que fusiona moda, oci, gastronomia i música, organitzat per NEM. Prop de 50 empreses seran partícips d’aquesta jornada plena de diversió i estil.

 

 

L’esdeveniment Mataró Street Fashion, inicialment previst pel passat 27 d’abril i ajornat a causa de la pluja, torna a la Plaça de l’Ajuntament com a seu principal. L’objectiu és fomentar la participació en l’activitat comercial i de restauració de la ciutat, oferint una experiència única de compra.

La jornada començarà a les 17 h amb un desafiament de maniquins, una iniciativa per animar els aparadors dels establiments participants al centre de la ciutat.
A les 19 h, la Plaça de l’Ajuntament es convertirà en una zona gastronòmica, amb una selecció dels millors restaurants i negocis gurmet de la ciutat.
A les 22 h, els focus es centraran en la passarel·la, on es revelarà la nova col·lecció de moda de cadascun dels participants. La nit culminarà amb una sessió de música a càrrec del reconegut DJ David Oleart.

Els negocis participants tindran vals amb descomptes del 50% per l’aparcament PUMSA de la Plaça de les Tereses i descomptes del 25% pels aparcaments SABA del Casc Antic, La Riera, Montserrat i Plaça Santa Anna. Els visitants els podran recollir des de dies abans per fer-ne us el dissabte, durant la Mataró Street Fashion.

 

Redacció

 

 

Deixa un comentari