Publicat el 05/10/2015

Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb el recolzament de l’Ajuntament de Mataró, el Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, donen el tret de sortida a les II Jornades “Mataró va de tapes”: un itinerari gastronòmic que tindrà lloc de l’1 al 12 d’octubre.
La proposta, que es va estrenar amb èxit l’any passat, oferirà la possibilitat d’assaborir un assortiment de tapes creatives i selectes de la ciutat de Mataró, acompanyades d’una canya o un quinto d’Estrella Damm, a un preu únic de 2,50 euros.
 
Aquest any hi participaran un total de 19 establiments de la ciutat, ubicats a la zona centre i Eixample, que oferiran una varietat de tapes per satisfer tots els gustos: Antiga Casa Paco, Auto d’ara, Bar El Casal, Casa Pepe, Desig, Eat 2 Eat, El Montadito, El Mundial, El Petit Racó/Can Joan, El Racó del Jabugo, Frankfurt La Plaça, La Morera, La Piazza, La Reforma, La Selva Cafè, Mil 848, Néstor Tapes, Pecats 9 21 i Sp9rt House.
 
Els 19 establiments participants competiran per emportar-se el Premi a la Tapa que millor marida amb Estrella Damm, i el premi a la Tapa Popular: els consumidors tindran la possibilitat de votar quina és la tapa que més els hi hagi agradat de la ruta dipositant la seva butlleta a les urnes que trobaran a cadascun dels establiments participants. A més, entraran en el sorteig d’un sopar per a dues persones en un restaurant d’Estrella Michelin.
E
ls consumidors també podran participar en el concurs que organitza la pàgina web Gastronosfera (www.gastronosfera.com). Només per registrar-se, optaran a un talonari per a dues persones amb vals per anar a tastar totes les tapes de la ruta.
 
Els establiments guanyadors en les categories de Tapa popular i Tapa que millor marida amb Estrella Damm, participaran a la Tapa de l’Any 2015.
 
Per consultar tota la informació sobre “Mataró va de tapes”, s’han editat uns planells de la ruta amb les dades dels locals, un mapa amb la seva ubicació geogràfica i el nom i la descripció de la seva tapa, així com les bases del concurs. Així mateix, cada local estarà identificat amb una lona roll-up a l’entrada del mateix.
 
La ruta també es podrà seguir des del mòbil amb l’App Gastronosfera. L’aplicació gratuïta permet accedir a tota la informació de la ruta així com geolocalitzar els establiments participants. També es pot consultar més informació sobre la ruta i el llistat dels establiments adherits a
www.gastronosfera.com

Deixa un comentari