Publicat el 17/03/2018

Enguany la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya serà ‘Memorial Antonio Granados’, president del Club Ciclista Iluro.

L’alcalde, David Bote; la regidora d’Esports, Marisa Merchán; el director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubén Peris; i un representant dels clubs de la ciutat: Esport Ciclista Mataró i Club Ciclista Iluro, van presentar el passat 13 de març els detalls de la segona etapa de la 98a edició de la “Volta” que surt de Mataró el proper 20 de març.

La segona etapa de la “Volta” surt de Mataró a les 13 h. I una hora abans, els ciutadans podran veure els vehicles i els materials necessaris per aquest esdeveniment esportiu que enguany compta amb la participació d’Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Rigoberto Urán, Marc Soler, Pierre Rolland, Michael Woods i Antonio Pedrero, entre d’altres figures del ciclisme.

Memorial Antonio Granados

Antonio Granados va morir el passat mes de juliol després d’una vida dedicada al ciclisme. Va ser president del Club Ciclista Iluro des de la seva creació, l’any 1986, fins a la seva mort, i anteriorment va competir aconseguint ser campió d’Espanya de ciclomàster (1985, 1986, 1987) i subcampió d’Espanya de tàndem per a deficients visuals fent d’acompanyant de Soledad Ibáñez (1991).

Abans de la sortida de la segona etapa de la 98a edició de la “Volta”, es farà un reconeixement a la tasca d’Antonio Granados pel ciclisme a la ciutat de Mataró.

 

Foto: El 20 de març la Volta Ciclista a Catalunya sortirà de Mataró a les 13 h. Foto: Ajuntament de Mataró.

Deixa un comentari