Mataró manté obert l’alberg d’acollida de Creu Roja davant la previsió de temperatures baixes també la propera nit | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2012

Es preveu que l’onada de fred remeti a partir de demà dimarts
Mataró mantindrà en alerta el Pla Bàsic d’Emergències Municipal com a mínim fins a demà davant la persistència de l’onada de fred siberià. Aquesta passada nit s’han registrat temperatures de -2º a la ciutat.
 
El servei meteorològic del Consell Comarcal del Maresme preveu encara temperatures força baixes per a la propera nit, tot i que pujaran uns 2 graus respecte la nit anterior.
 
Davant aquestes previsions, l’alberg d’acollida de Creu Roja (carrer de l’Energia, 11) romandrà obert també la propera nit per atendre persones sense sostre o amb habitatge precari. Durant la nit de divendres a dissabte van pernoctar a l’alberg 6 persones, el mateix número de persones que la nit de dissabte a diumenge. En canvi, la passada nit, amb temperatures més baixes, han fet nit a les instal·lacions fins a 11 les persones.
 
Les incidències relacionades amb el fred a la ciutat han disminuït molt durant el cap de setmana. Entre les 8 h de divendres i les 8 h d’avui dilluns la companyia municipal Aigües de Mataró ha comptabilitzat 30 trucades de ciutadans i 25 sortides per atendre diferents problemes, principalment a les instal·lacions particulars d’aigua.

Deixa un comentari