Publicat el 03/12/2015

Amb aquesta edició de la Marató es vol assolir nous rècords de donació de sang al municipi . A través de l’etiqueta #MSangMataró, un any més la Marató es farà extensiva a les xarxes socials 

El pròxim dimarts 15 de desembre, de 10 a 22 h, se celebra al Foment Mataroní, la Marató de Donació de Sang a Mataró. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Donants de Sang del Maresme, la Creu Roja Mataró i el Foment Mataroní. 

La Marató de Mataró vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies. 

Un any més, objectiu: 400 donacions 
L’objectiu de la campanya d’enguany torna a ser el de superar la xifra de les 400 donacions de sang, i així assolir el rècord de participació en un sol dia a Mataró, posicionant la ciutat entre els municipis més participatius de tot Catalunya. En l’anterior Marató, l’any passat, vam estar molt a prop d’assolir la xifra, doncs es va aconseguir una participació de 365 persones. 
Per tal de garantir un bon servei en aquesta xifra ambiciosa, enguany ampliarem mitjans a la tarda. D’aquesta manera s’evitaran cues i llargues esperes. 

Impuls a la Marató a través de les xarxes socials 
Per tal de poder compartir la necessitat de participar en la Marató així com explicar l’experiència, ja es poden enviar missatges via Twitter amb l’etiqueta #MSangMataró. 
Al Facebook www.facebook.com/donarsang també s’ha creat un esdeveniment específic on s’aniran publicant les millors imatges de la Marató. 
El Banc de Sang compta amb l’ajuda dels quasi 10.000 seguidors a Facebook (www.facebook.com/donarsang) i més de 5.000 seguidors a Twitter (@donarsang). Entre aquests, es compta amb el suport d’institucions i entitats representants de Mataró (Ajuntament de Mataró, Consell Comarcal del Maresme, entre d’altres) que ajuden a aconseguir que el màxim de persones prenguin consciència de la necessitat de donar sang.

Deixa un comentari