Mataró, el conseller de Cultura inaugura l´exposició ´Art Contemporani de Catalunya 1970-1979´ de la Col·lecció Bassat d´Art Contemporani | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/05/2011

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i l’alcalde de Mataró en funcions, Joan Antoni Baron, inauguraran dilluns vinent, 30 de maig, a les 19 hores, la segona exposició de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya, amb el títol “Art Contemporani de Catalunya 1970-1979 (I)”. També assistiran a l’acte Lluís Bassat, president de la Fundació Carmen & Lluís Bassat; Carmen Orellana, vicepresidenta de la Fundació Carmen & Lluís Bassat, i Núria Poch, directora-gerent del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró.
 
Es tracta de la primera exposició d’una trilogia dedicada a una dècada especialment interessant pels esdeveniments científics, socials i polítics que evolucionaren simultàniament al món de l’art i, pel que fa a aquesta exposició, mostrarà les obres dels artistes catalans nascuts abans de la guerra.
 
La mostra a la Nau Gaudí inclourà 65 obres entre pintures i escultures, moltes de gran format, dels onze artistes seleccionats per representar aquesta generació: Marcel Martí, Erwin Bechtold, Antoni Clavé, August Puig, Joan Miró, Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Maria Girona, Joan Hernández Pijuan, Andreu Alfaro i Joan Josep Tharrats. Algunes de les obres que es veuran a Mataró no han estat mai exposades al públic abans.


Lloc: Nau Gaudí (C. de la Cooperativa, 47). Mataró

Deixa un comentari