Publicat el 22/12/2021

Dimecres i dijous, s’hi posaran primeres dosis a majors de 12 anys i la dosi de record a majors de 60 anys i a les persones vacunades amb Jansenn

Els dies 22 i 23 de desembre un ‘motor home’ de la companyia automobilística SEAT estarà instal·lat al Recinte Firal del Parc Central de Mataró per vacunar sense cita contra la COVID-19.
L’objectiu d’aquesta estratègia és ajudar a incrementar la vacunació per seguir augmentant la immunització poblacional i minimitzar-ne els contagis.
Aquest vehicle estarà disponible per a tota la població major de 12 anys que es vulgui vacunar amb la primera dosi i per als majors de 60 anys que necessitin la dosi de reforç.
Aquest col·lectiu major de 60 anys és prioritari en la vacunació perquè són els que ara mateix estan ingressant més a planta i a les UCI dels hospitals catalans, en part perquè encara no han rebut la dosi de record i, per tant, la seva immunitat ha anat disminuint d’ençà de rebre, fa mesos, la segona dosi.

També es vacunarà al camió les persones de qualsevol edat que van rebre una primera dosi de Jansenn.

L’horari d’aquest punt mòbil serà des de les 9 h fins a les 19 h. Té capacitat per administrar fins a 1.000 dosis diàries de vacunes contra la COVID-19.

La col·laboració entre el Departament de Salut i SEAT ha estat possible gràcies a l’acord al qual es va arribar amb la Generalitat de Catalunya el febrer passat, en què la companyia automobilística va cedir dos dispositius mòbils i personal sanitari per tal de facilitar la vacunació.

Redacció
Imatge i font: Generalitat de Catalunya/ Salut

 

Deixa un comentari