Publicat el 31/07/2021

La Direcció d’Esports ha completat aquest estiu el parc de cal·listènia (Street Work Out) de la Platja de Varador que compta amb 10 elements que ocupen una superfície de 25 X 15 m²

Mataró compta des d’aquest mes de juliol amb una nova instal·lació esportiva, es tracta d’un parc de cal·listènia, també coneguts com a Street Work Out. L’espai compta amb 10 elements situats a la sorra, a la part més propera a l’entrada del Port de Mataró.
Aquest nou espai per a la pràctica d’exercicis físics de força, moviment i equilibri s’ha instal·lat en dues fases: la primera l’estiu del 2019 quan es van instal·lar 3 elements i la segona i tercera fase, després de l’aturada pel confinament del 2020, ha finalitzat el 19 de juliol.

Aquesta instal·lació compta amb l’autorització del domini públic marítimo-terrestre de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
El cost de la compra dels elements i de la seva instal·lació ha estat de 48.500 € i ha comptat amb la col·laboració del Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament.
Aquest és un nou espais per a practicar l’esport a Mataró durant tot l’any i un servei més del front litoral de la ciutat.

La cal·listènia
La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, en la potència i l’esforç. És una disciplina d’entrenament que està guanyant molta popularitat en el món de l’esport, fet que es pot constatar amb l’ús intensiu d’aquesta instal·lació des de l’any 2019.

Per al proper mes de setembre està previst portar a terme alguna exhibició amb la participació d’especialistes en aquest tipus d’exercicis esportius i de salut.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari